Frem til 27. november kjører vi Black Week her i Norsk Lydstudio. Har du behov for studiotid så lønner det seg å slå til nå! Se bare her:

Timepris studio A: 440,- pr. time. (Ordinær pris: 550,-. 20% rabatt).

Dagspris studio A: 3000,- pr. arbeidsdag. (Ordinær pris 4000,-. 25% rabatt).

Lock-in 24 timer: 4200,- pr. døgn. (Ordinær pris 6000,-. 30% rabatt).

Alle priser er eks. mva. Tilbudet gjelder til 27.11.2017.

Black Week 2017_400x bredde.jpg

Det vi kanskje driver aller mest med her i studio er låtskriving og produksjon av moderne musikk. To av våre svært så up-and-comming produsenter David Michelsen og Christoffer Simpson signet nylig med Dream Maker Management og Adil Svendsen Laatyaoui. De lager vanvittig fete tracks om vi får si det selv. Ta en lytt på noen snippets, og ta mer enn gjerne kontakt for å sjekke ut mer av det dem holder med på. Kanskje du er rett artist for guttas produksjoner? https://soundcloud.com/norsklydstud.../snippets-of-productions
Vi har fått en ny mann med på laget - Martin Skar Berger. Haner en vanvittig flink rock- og metalprodusent. Han har drevet med produksjon, miksing og mastering av rock og metal proffesjonelt siden 2011, og har virkelig klart å etablere et navn som blir forbundet med kvalitet. Det låter virkelig internasjonal klasse av arbeidet til Martin. 

Ved siden av å mikse og mastre driver Martin en egen YouTube-kanal "Skar Productions" der han legger ut cover av spilllåter i sin egen stil. 

Band som han har produsert inkluderer Blood Red Throne, Trollfest og Mammuth.

Så skal du spille inn, mikse og/eller mastre rock eller metal så har vi rett man for deg!

Velkommen til oss, Martin!
Bright Owusu er en hiphop artist på full fart oppover. For en liten stund side slapp han låta "Doing Things" produsert av David og Christoffer her i Norsk Lydstudio. Nå har låta nådd 1 million streams på Spotify, noe som slettes ikke er verst for en artist uten et stort label i ryggen.

Sjekk den ut her

Vi er forresten i gang med ny låt med Bright. Gled dere til den! ;)
I den siste tiden så har Lasse og Peter Michelsen hatt besøk av Sandra Lyng, og for ikke lenge siden slapp hun singelen "Electric City". Den er skrevet av Lasse og Peter i samarbeid med Sandra selv, samt forfatter Geir Isene. Lasse har produsert den, med litt Co-produksjonshjelp av Peter. Enjoy!


Legg gjerne inn en kommentar!
Vår egen Christoffer Simpson,aka Zimpzon, er i disse dager ute med en offisiell remix av donkeyboy sin sommerhit "Crazy Something Normal". Absolutt verdt en lytt eller ti! Sjekk den ut på Spotify her.


Legg gjerne inn en kommentar!
Det norske bluegrass-bandet Lucky Lips har vært i Norsk Lydstudio igjen, og er nå klare med ny single. Sjekk ut "Live 3D" på Spotify, iTunes og andre steder hvor musikk streames og selges. Forvent deg å høre masse fra Lucky Lips! Allere i midten av februar så kommer de på besøk til oss igjen for å spille inn nok en låt. Vi gleder oss!

1506117_10151811861817493_262741680_o.jpgLegg gjerne inn en kommentar!
Vi skrev tidligere om de unge gutta i All But Kings, og deres debutsingle "Coming My Way". 3. februar er de klare med sin andre single "Back at the Start". Sjekk den ut på Spotify eller andre steder der musikk selges/streames. Gutta har fått god hjelp av Peter Michelsen til produksjon, og han har også mikset låta. Enjoy :)

All But Kings - Back at the start _fullsize.jpg

Legg gjerne inn en kommentar!

20.desember offentliggjorde Wimp hvilke album som har blitt mest streamet i Norge. Det er gøy å se at albumet som delvis er produsert og spilt inn i Norsk Lydstudio topper denne listen.


Det er i hovedsak låta stay som er gjort her i studio, men også endel gitarpålegg og synthpålegg er spilt inn her.


Les mer om saken her.

Etter et lite brudd i studioproduksjonen på grunn av storflommen som rammet oss i sommer, er vi nå tilbake for fullt! Vi var nødt til å rive opp alle gulv og noen vegger for å få ut all fukt.

Nå er nye gulv lagt, vegger malt og nytt studiomøbel på plass. Alt er med andre ord som før, om ikke bedre. Kontrollrommet har fått en real oppussing, og låter bedre enn noen gang.

Vi ønsker våre kunder velkommen til et nytt og freshere Norsk Lydstudio!